תפריט טייק אווי

ראשונות

סלט הכפר // 32
מלפפון, עגבניה, בצל סגול ונענע 
קצוצים דק בליווי טחינה
תוספות לסלט: רצועות חזה עוף – 18 

צמד סיגרים // 36
במילוי בשר עגל וכבש

עראייס // 42
 שלוש יח' בליווי טחינה ועמבה

כרובית בציפוי פריך // 36

חומוס בהכנה בייתית גרגירים / טחינה // 28
מוגש עם 2 פיתות/לאפה

חומוס בשר // 38
מוגש עם 2 פיתות/לאפה

אורז עם שעועית // 18 

צלחת צ'יפס // 22

צלחת פירה// 15

צלחת מג׳דרה // 15

תפו"א מדורה // 12

10 כדורי פלאפל // 15 

עלָאֶש

*החמגשית מוגשת עם שלושה סלטים, תוספת חמה
ופיתה/לאפה

פיתה | לאפה/באגט | חמגשית

שיפוד קבב // 65/55/50

שיפוד פרגית // 65/55/50

שיפוד כבדי עוף // 65/55/50
עם/בלי בצל מטוגן

מיקס קבב פרגית // 65/55/50

שיפוד סופלקי // 
 65/55/50
עם ירקות צלויים

מיקס קבב ומרגז  (מומלץ) // 55/50

סטייק עוף // 66/55/48

שיפוד אנטריקוט // 85/75/70

שיפוד חזה אווז // 78/70/68

שניצל // 65/50/48

מעורב עלָאֶש //  65/55/50

נקניקיות חריפות // 65/55/48

 שווארמה עגל /הודו // 45/52/ 70

שיפוד סלמון // 75

פלאפל // 24/28

סביח // 28

סלטים // 24/20

המבורגר 250 גר' // 72
בלחמניה בליווי צ'יפס

שניצלונים וצ'יפס // 50

המבורגר טבעוני // 72
 Meat Beyond בליווי צ'יפס

שתיה קלה

כוס לימונדה // 10 
מים מינרלים // 10
סודה // 10
קולה / קולה זירו // 11
פאנטה // 11
ספרייט / ספרייט זירו // 11
ענבים / תפוזים // 13
פיוז טי // 13
בירה שחורה // 15